#4 Seccondlove

Ervaringen met de site Seccondlove Nederland

Het sleutelwoord bij seccondlove is vreemdgaan. De site is opgezet  voor mensen die in een relatie zitten. Daarom is de doelgroep van stel zoekt man gelijk aan de doelgroep van seccondlove Nederland. In beide gevallen levert de huidige relatie niet meer de gewenste spanning op. De insteek verschilt een klein beetje, maar toch is seccondlove een fantastische website. De site levert voor veel mensen in Nederland de spanning op waar zij zo naar op zoek zijn. De site is niet alleen in Nederland actief maar heeft ook een groot internationaal netwerk.

Seccond love is een website die druk bezig is met het imago van (spannende) online dating te verbeteren. Er zijn al verschillende artikelen verschenen in Nederlandse media (bijvoorbeeld in volkskrant magazine, metro, spits, nu.nl en op RTL.nl) over de seccondlove.” Veel mensen hebben nou eenmaal de behoefte naar spanning, waarom zouden we het dan nog als negatief beoordelen”, is het motto van de site. En dat is natuurlijk ook zo want uit onderzoek is gebleken dat 72% van de mensen die in een relatie van één jaar of langer zitten wel eens fantaseert over seks met iemand anders dan zijn of haar huidige partner.

Over de site zelf kunnen we vrij kort zijn. Hij zit goed in elkaar, de site heeft een heldere en duidelijke opzet en komt op veel gebruikers erg goed over. Over de gebruikersvriendelijkheid van de site horen we ook niets dan positieve verhalen. Daarnaast worden profielen uitgebreid gekeurd door Seccondlove. Profielen die de anonimiteit van de gebruiker in het gevaar dreigen te brengen worden geblokkeerd. Als deze profielen na onderzoek geen serieuze gebruikers blijken te zijn, worden ze verwijderd.

De site heeft een matchingsysteem dat om de zoveel tijd een andere gebruiker aan je koppelt. De matching kijkt hierbij naar de voorkeuren die je hebt ingevuld. Op deze manier heb je extra mogelijkheden om een leuke partner te vinden op deze site!

De pluspunten op een rijtje

•    Gratis inschrijving
•    Gratis profiel aanmaken
•    Gratis profielen van anderen bekijken
•    Anonimiteit is belangrijk
•    Grote database met verschillende gebruikers
•    Unieke matching

Ben je geïnteresseerd geraakt in de site? Ga naar de site en schrijf je snel in voor een GRATIS profiel! Deze site is volgens stel zoekt man de nummer 2 datingsite. De site scoort een 9 en is een geweldige manier om snel een leuke en spannende date te vinden online!