#5 Fuckbuddy

Ervaringen met de site Fuckbuddy

Fuckbuddy is een heel erg goede en betrouwbare site. Via deze site kun je een gratis profiel aanmaken en op zoek gaan naar mannen, vrouwen of stellen die op zoek zijn naar een spannende relatie! De opzet van de site is eigenlijk het beste te vergelijken met bekende social media als hyves en facebook. Het verschil zit hem natuurlijk in het feit dat deze site echt gericht is op mensen die een hete date willen vinden!

Fuckbuddy is er van overtuigd dat er voor iedereen wel iemand is die zijn of haar lusten kan bevredigen. Internet biedt de ultieme mogelijkheid om anoniem op zoek te gaan naar de juiste partner. De oprichters van de site vinden dat er echter veel sites zijn die niet te vertrouwen zijn en wil daar met deze website dan ook verandering in brengen. De website is bedoeld voor iedereen, in welke situatie dan ook, die op zoek is naar eerlijke, open en betrouwbare seksdating. In onze ogen is deze site meer dan geschikt en we raden dan ook alle bezoekers aan om hier eens een kijkje te gaan nemen. We durven bijna te zeggen dat deze site de beste site is die we tegenkwamen!

“Als jullie zo positief zijn over deze site, waarom is hij dan niet de nummer één website op stel zoekt man” kregen we vaak te horen. Daar is ook een goede rede voor. De site zit erg goed in elkaar en daarover krijgen we alleen maar positieve reacties. Echter zijn de mogelijkheden bij een gratis aanmelding beperkt. Wil je echt succes boeken via deze site dan zal er gekozen moeten worden voor een betaald lidmaatschap. De reactie van mensen die gekozen hebben om een betaald lidmaatschap te nemen, zijn zó positief dat we jullie deze website niet willen onthouden.

De site lijkt zoals al eerder gezegd erg veel op een social media site als hyves. Als je inlogt kun je profielen zoeken, je eigen profiel aanpassen en kijken wie er allemaal online zijn! Je kunt elkaar berichtjes sturen en gegevens uitwisselen voor een leuke date. De webmasters controleren scherp op fake profielen en zorgen voor een betrouwbare en relaxde omgeving.

Al met al scoort fuckbuddy een ruime voldoende maar zoals al eerder gezegd zijn de mogelijkheden bij een gratis inschrijving zeer beperkt. Je kunt natuurlijk altijd een kijkje nemen maar mocht je serieus interesse hebben en snel een date willen dan zal er (een weliswaar een kleine) bijdrage gevraagd worden. Een betaald lidmaatschap lijdt vaak erg snel tot een date maar we willen wel eerlijk naar onze lezers toe communiceren dat dit dan wel mensen zijn die voor hun lidmaatschap hebben betaald!

De pluspunten op een rijtje

Gratis inschrijving
Betrouwbaar
Veilig
Privacy is belangrijk
Goede controle op fakers
Gebruikersvriendelijk
Bij betaald lidmaatschap grote kans op succes
Ben je geïnteresseerd geraakt in de site? Twijfel dan niet! Ga naar de site en schrijf je snel in voor een GRATIS profiel! Deze site scoorde bij gebruikers gemiddeld een acht!