Stel zoekt man

Schrijf jezelf NU in voor de meest spannende, GRATIS datingsites!

Een sexy profiel maken

Hoe maak ik een sexy profiel?

Elke datingsite die we promoten heeft duizenden geregistreerde gebruikers. Dit wil natuurlijk zeggen dat je veel keuze hebt maar het betekent ook dat  andere gebruikers ook veel keus hebben. Daarom is het belangrijk dat je profiel er goed uitziet. Zorg ervoor dat je profiel opvalt in positieve zin. Stel zoekt man heeft een aantal tips die je kunt gebruiken als je een profiel aanmaakt op een datingwebsite. Het is dus belangrijk dat je aandachtig en zorgvuldig met je profiel aan de slag gaat. Bij stel zoekt man zeggen we ook wel “je profiel moet sexy zijn”.

Plaats een sexy foto
Een goede foto is heel erg belangrijk! De eerste indruk die mensen van je krijgen, is door het kijken naar de foto. Een profiel zonder foto scoort in de praktijk erg slecht. Je hoeft niet meteen voor een foto te kiezen waar je in één keer alles laat zien. Een foto die spannend is maar nog ruimte overlaat om te fantaseren werkt veel beter. Mocht je toch de neiging hebben om pikante foto’s te delen met de ander adviseren we om dit gewoon privé te houden en via de mail te doen.

Eerlijkheid duurt het langst
Dat eerlijkheid het langst duurt is misschien een afgezaagd spreekwoord maar bij het maken van een goed profiel zeker een aanrader. Zorg dat je eerlijk bent in hoe je eruit ziet en hoe je bent. Je kunt wel proberen zoveel mogelijk ‘contacten te leggen’ door dingen te vertellen die niet kloppen maar als deze later niet waar blijken te zijn, komt het vaak niet tot een date. Daarom adviseert stel zoekt man om gewoon zo eerlijk mogelijk je profiel in te vullen.

Duidelijk in wat je zoekt
Het is voor iedereen het makkelijkste als je duidelijk aangeeft waar je naar op zoek bent. Schrijf duidelijk op waar je wél naar op zoek bent maar als er dingen zijn die je absoluut niet wil, laat dit dan ook gewoon weten. Dit zorgt ervoor dat je niet tijdens een date voor vervelende situaties komt te staan.

Waarom moet iemand jou kiezen?
Probeer voor jezelf te bedenken waarom je bijzonder bent voor de ander. Wat zijn je positieve kanten, wat maakt jou aantrekkelijk. Kortom waarom moet de ander voor jou kiezen!

Laat persoonlijke contactgegevens in eerste instantie achterwege
In principe kan iedereen zich inschrijven voor datingsites dus ook mensen die geen goede bedoelingen hebben. Laat daarom persoonlijke contactgegevens zoals je e-mailadres, telefoonnummer, adres en dergelijke achterwege op je profiel. Er zijn zelfs datingsites die contactgegevens op profielen niet toestaan. Dit doen ze om de privacy van hun gebruikers te beschermen. Wil je meer weten over hoe je je privacy kunt beschermen klik dan hier!

Aan de slag om een sexy profiel te maken!
Ben je klaar om aan de slag te gaan!? Klik hier om naar OndeugendDaten of  klik hier om naar Seccondlove Nederland te gaan. Deze sites staan op plaats één en twee in onze top vijf datingsites en leveren volgens gebruikers dus de meeste kans op een date op!