Stel zoekt man

Schrijf jezelf NU in voor de meest spannende, GRATIS datingsites!

Fakers

Waaraan herken je Fakers?

Online dating is een geweldige ontwikkeling op het gebied van dating, liefde en relatie. Door de ontwikkeling op het gebied van datingsites is er een platform ontstaan met ongekende mogelijkheden voor daters. Via verschillende datingsites ben je slechts enkele muisklikken verwijderd van duizenden mensen die op zoek zijn naar hetzelfde als jij. Het imago van internetdating is nog nooit beter geweest en dating via internet wordt steeds meer geaccepteerd in deze maatschappij.

Helaas is er door de groeiende toename aan belangstelling en de maatschappelijke acceptatie ook een negatieve zijde aan internetdating. Het aantal discutabele sites reist namelijk de pan uit. Steeds meer horen we berichten over sites die enkel gemaakt zijn om geld te verdienen over de ruggen van internetdaters. Veelal gebeurt dit door fake profielen. Daarom hebben we een aantal punten opgesteld waaraan je in de meeste gevallen een faker kunt her kennen.

Waaraan herken je een faker?
Wat te mooi is om waar te zijn, is ook vaak zo! – Als je door iemand wordt benaderd, en deze persoon is zo mooi, perfect en geweldig dat het eigenlijk te mooi is om waar te zijn is dat in veel van de gevallen ook zo. Natuurlijk kun je geluk hebben maar we raden aan om in zulke gevallen uiterst voorzichtig te handelen!

Privégegevens – Iemand die op internet op zoek is naar een date en een goede klik voelt zal normaalgesproken niet erg lang wachten om zijn of haar contactgegevens te geven. Het is helemaal niet gek als de persoon met wie je in contact bent gekomen, jou even beter wil leren kennen maar als deze persoon jou het gevoel geeft een klik te voelen maar alsnog geen contactgegevens wil wisselen en enkel via de site wil blijven communiceren, let dan goed op! Veel berichten via een datingsite sturen kost in veel gevallen (extra) geld!

Persoonlijke informatie – Een faker geeft in veel gevallen weinig tot geen informatie over zichzelf prijs. Als dit het geval is en de bewuste persoon blijft naar jou persoonlijkheden vragen zonder daar iets voor terug te geven is het in de meeste gevallen gebleken dat de persoon in kwestie een faker is.

Doorklikken – De persoon in kwestie vraagt of je door wil klikken naar een andere site. Omdat je nieuwsgierig bent, klik je toch door. Als deze site een betaalsite blijkt te zijn, moet je nooit je betaalgegevens invullen.

Telefoon – Er zijn veel berichten over fakers die je toevoegen op msn en om te cammen moet je dan naar een bepaald nummer bellen. Het bellen naar dit nummer kost dan vaak geld en als het dan een paar keer mis is gegaan wordt je door de faker geblokkeerd en zul je er nooit meer iets van horen.

Persoonlijke verhalen – Veel fakers vertellen verhalen over zichzelf die erg zielig zijn. Dit doen ze om er voor te zorgen dat je medelijden met ze krijgt en eerder geneigd bent om dingen voor ze te doen (zoals geld betalen of iets in die aard).

Liegen – Het is erg moeilijk om constant waterdicht te moeten liegen. Een faker zal nooit zijn eigen identiteit prijsgeven dus is aan het liegen. Als je merkt dat iemand vaker tegenstrijdige berichten stuurt let dan goed op, vraag dan door en hou eventueel bij wat deze persoon gezegd heeft.

Dit waren een aantal punten waar je fakers aan kunt herkennen. We zijn constant bezig om de bezoekers van stel zoekt man te beschermen tegen fakers. Heb je nog tips, opmerkingen of vragen over fakers kun je ons altijd mailen! Ook als je ervaring hebt met fakers, of je weet een manier om fakers te herkennen kun je ons mailen. We zijn te bereiken op het e-mailadres partnersr@stel-zoekt-man.nl!