Stel zoekt man

Schrijf jezelf NU in voor de meest spannende, GRATIS datingsites!

Het juiste stel vinden

Waar en hoe vind ik het juiste stel?

Een spannende relatie opbouwen doe je niet alleen. Daarvoor moet je op zoek naar de juiste partner of partners, die hetzelfde willen als jijzelf. Het is belangrijk eerst naar jezelf te kijken. Wat is mijn huidige situatie en waar ben ik naar op zoek? Het scheelt natuurlijk heel veel of je zelf single bent of vrijgezel.  Zodra je dat voor jezelf bepaald hebt kun je op zoek naar één of meerdere personen die hetzelfde willen. Dit gedeelte van de website is bedoeld om je enkele tips te geven waar je het beste naar kunt kijken als je op zoek bent!

Behoefte
In eerste instantie zou je niet denken dat er veel stellen zijn die behoefte hebben aan iemand extra. Stellen zijn in een relatie gelukkig met elkaar en hebben geen behoefte aan een ander. In de praktijk blijkt dat meer dan de helft van de stellen wel eens speelt met de gedachte om hun behoeften met iemand anders dan de huidige partner te delen.

Hier is een puur wetenschappelijke verklaring voor! Als je jezelf voor het eerst tot iemand aangetrokken voelt, komen er bepaalde stoffen vrij in de hersenen. Deze stoffen zorgen voor een soort kick die te vergelijken is met het gebruik van drugs. Met name de stof endorfine zorgt ervoor dat er hormonen vrijkomen die voor een verslaving zorgen. Na een bepaalde tijd bij dezelfde partner houdt het brein op met deze stoffen aanmaken. De behoefte tot elkaar ebt weg en daar voor in de plaats komt steun, vertrouwen en geborgenheid.

Omdat deze laatste waarden vaak als zeer waardevol worden beschouwd, gaat men niet uit elkaar als deze stof is uitgewerkt. De behoefte naar endorfine zal echter altijd blijven bestaan. Dat is bijvoorbeeld een rede dat veel mensen er een affaire op nahouden.  Affaires zijn vaak een echte dooddoener voor een relatie. Want vroeg of laat komen affaires gewoon uit. Daarom gaan stellen steeds vaker samen op zoek naar een alternatieve oplossing! Ze willen bij elkaar blijven maar toch ook hun lusten met iemand anders delen. Uit onderzoek van de universiteit van Leeuwarden naar de werking en de behoefte aan endorfine, is gebleken dat meer van de helft van de stellen in Nederland wel eens nadenkt over een trio. Daarvan zijn duizenden stellen actief op zoek naar een man of een vrouw om mee te experimenteren binnen hun bestaande relatie.

Waar moet je naar kijken?
Als je op zoek gaat naar een stel om mee te daten kun je dus het beste op zoek gaan naar een stel dat al wat langer bij elkaar is. Lang is natuurlijk een vaag begrip en in de praktijk is het in ieder geval weer anders. Bij de een kan de spanning na een jaar al uit de relatie zijn en sommige stellen hebben na tien jaar nog een hele goede relatie. De grens is daarom moeilijk vast te stellen omdat het voor iedereen verschilt. De stof endorfine raakt normaal gesproken op na anderhalf jaar, dus om veilig te zitten, kun je het beste een stel uitzoeken wat langer dan twee jaar bij elkaar is.

Daarnaast is de kans op succes groter door te daten met hoogopgeleide stellen. Ondanks het feit dat meer dan de helft van alle stellen in Nederland wel eens fantaseert, zijn er veel minder stellen die deze fantasie ook daadwerkelijk naar de partner uitspreekt. Stellen die hoger zijn opgeleid, zijn eerder in staat om het onderwerp bespreekbaar te maken en hun behoefte met hun partner te delen. Mensen met een hoger IQ zijn daarnaast vaak bezig met experimenteren in allen facetten van het leven. Ze staan dus ook open voor een experiment op seksueel gebied.

In de marketing kijkt men naar kansen en bedreigingen. Dat wil zeggen dat een bedrijf kijkt naar wat er nog niet is op de markt, en daar op inspeelt. In het daten met stellen gaat het eigenlijk  net zo. Je moet zorgen dat je een stel vindt waarbij bepaalde dingen ontbreken en dan moet je er voor zorgen dat jij die dingen hebt die bij hun ontbreken in de relatie. Als je bijvoorbeeld zelf van Latijns Amerikaanse afkomst bent, heb je minder kans als je een stel zoekt wat zelf ook van dezelfde afkomst is. In dat geval kun je beter op zoek gaan naar een stel uit een klein dorp bijvoorbeeld! Zij zullen jou dan als exotisch en vernieuwend zien! Een ander voorbeeld is iemand die niet zeker is over zijn bedprestaties. Een stel met veel seksuele ervaring vind het dan leuk en spannend om jou de nodige dingen bij te brengen. Ze zien het zelfs vaak als een uitdaging om jou dingen te leren door hun eigen ervaringen met je te delen.

Tot slot nog een goede tip. Het is ongelofelijk lastig gebleken om met een bevriend stel deze stap te maken. Als het bijvoorbeeld uitkomt in de vriendengroep, wordt dit niet snel geaccepteerd. Stel zoekt man raadt daarom iedereen aan om deze flirt vooral niet in je eigen vriendengroep te zoeken. Hoe fijn en spannend het ook kan zijn, het blijft natuurlijk een gecompliceerde relatie die je aangaat en er kan van alles misgaan. Probeer daarom stellen te vinden het liefst uit een andere stad of dorp. Dat maakt het wel een stuk lastiger om een stel te vinden om mee te daten. Gelukkig zorgen technische ontwikkelingen van de laatste jaren voor het perfecte platform.

Daten via internet

Internet is daarbij een geweldige uitkomst! Je hebt snel toegang tot allerlei verschillende websites die een date opleveren. Helaas staat er ook veel rotzooi online en is het voor veel mensen niet meer zo makkelijk om de goede sites er uit te pikken.

Stel zoekt man heeft een hoop sites uitgeprobeerd en voor jullie een selectie gemaakt. Alle websites zijn gratis dus je hoeft het niet bij één website te laten! Probeer er snel een paar uit!