Stel zoekt man

Schrijf jezelf NU in voor de meest spannende, GRATIS datingsites!

#2 Sexpartner

Ervaringen met de website Sexpartner.nl

Onlangs hebben we ook Sexpartner aan onze lijst met topsites toegevoegd. De reacties over deze site waren erg positief dus hebben we deze site eens nader aan de tand gevoeld. Al snel bleek dat deze site voldeed aan de verwachtingen die we kregen door de positieve reacties. We hebben daarom besloten deze site te belonen met een negen en is daardoor beland op de gedeelde tweede plaats in onze lijst met topwebsites.

Bij Sexpartner kun je jezelf ook aanmelden voor een gratis profiel. Als je jezelf hebt ingeschreven moet je deze inschrijving bevestigen door middel van een e-mail. Vervolgens moet je een profiel invullen. Sexpartner geeft zelf al aan dat er de nodige aandacht besteed moet worden aan het maken van een profiel omdat naar aanleiding van wat jij hebt ingevuld, er matches worden gemaakt. De site geeft zelf al aan dat het belangrijk is om een aantrekkelijke foto van jezelf te posten.

Als je eenmaal een profiel hebt aangemaakt kun je aan de slag. Je krijgt van de site automatisch één of meerdere matches die je vervolgend kunt beoordelen. Je kunt jou ideale match (of matches) vervolgens een spannend bericht sturen. Je kunt op zoek gaan naar profielen die je aanspreken. Zorg ervoor dat je profiel opvalt tussen de anderen. Hoe je dit kunt doen kun je lezen op “hoe maak ik een sexy profiel?”.

De beheerders van de site houden alles wat zich afspeelt op Sexpartner goed in de gaten. Foto’s moeten namelijk van personen zijn die achttien jaar of ouder zijn en ze mogen geen illegale, discriminerende of andere schokkende activiteiten tonen. Uiteraard worden gegevens uiterst vertrouwelijk behandeld. De site garandeert dat gegevens absoluut op geen enkele wijze door anderen worden misbruikt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je ineens door allerlei bedrijven en instanties wordt benaderd.

Mocht je het daten via Sexpartner naar een hoger level willen tillen dan kun je ook besluiten een premium of een vip-membership aan te schaffen. Met deze uitbreidingen kun je nog meer berichten sturen, wordt je aan nog meer singles gekoppeld en is de kans dus veel groter dat je iemand aan de haak slaat. We adviseren je eerst een kijkje te nemen op deze en andere sites voor je besluit ergens te betalen voor een lidmaatschap. Pas als je jezelf helemaal op je gemak voelt bij een site adviseren we over te gaan op een betaald lidmaatschap.

Al met al zijn we heel erg tevreden over deze site en we beoordelen hem daarom met een ruime voldoende, namelijk een negen!

Alle voordelen op een rijtje

• Gratis inschrijven
• Gratis profielen bekijken
• Gratis aantal berichten te versturen
• Controle op fakers
• Grote database
• Gebruiksvriendelijk
• Veel verschillende gebruikers
• Mogelijkheid om contact te zoeken met mensen die nu online zijn

Ben je geïnteresseerd geraakt in de site? Twijfel dan niet! Ga naar de site en schrijf je snel in!