Stel zoekt man

Schrijf jezelf NU in voor de meest spannende, GRATIS datingsites!

Stel zoekt stel

Stel zoekt Stel dating

De website stel zoekt man is in principe gericht op stellen die op zoek zijn naar een man. Toch krijgen we veel vragen binnen van stellen die op zoek zijn naar een ander stel om mee te daten . Ook krijgen we van stellen (of mensen in een relatie) vragen over partnerruil. Daarom hebben we op het gedeelte ‘stel zoekt stel’, speciaal plaats gemaakt voor stellen die op zoek zijn naar een ander stel.

Het is vaak een behoorlijke stap voor een stel om überhaupt toe te geven dat ze meer willen dan hun alles wat hun huidige relatie bied. Veel mensen zien dit als bevestiging dat hun relatie niet meer goed is. Toch hoeft het helemaal niet slecht te zijn als er de behoefte is naar één of meerdere anderen. Het is zelfs beter als je er voor kiest om dit met elkaar te bespreken dan het voor elkaar verborgen te houden en te kiezen om met iemand vreemd te gaan.

Als de behoeft wordt uitgesproken dan wordt dat vaak niet in één keer geaccepteerd. “Hier gaan we echt niet aan beginnen”, is vaak de eerste reactie. Vaak wordt ‘stel zoekt stel’ ook meteen geassocieerd met een parenclub en dat is best een grote stap. Ook al hoeft een bezoek aan parenclub niet meteen uit te lopen op seks met iedereen die er rondloopt. Hoe het er in een parenclub aan toe gaat kun je zien op de pagina [link – parenclubs].

Als het idee in eerste instantie wordt afgewezen hoeft niet meteen nee te betekenen. Geef gewoon aan je partner aan dat je het er nu verder niet over hoeft te hebben maar zorg dat je partner er wel over na blijft denken. Maak het onderwerp dan een paar dagen later opnieuw bespreekbaar. Op deze manier heeft je partner aan het idee kunnen wennen. Daten met een ander stel hoeft niet meteen om seks of partnerruil te draaien. Net als bij ‘gewone’ dating kun je ook gewoon leuke dingen met elkaar doen.

Zoals al eerder gezegd kun je stellen met dezelfde behoefte tegenkomen in een parenclub. Je kunt echter ook op zoek gaan naar een stel voor internet. Er zijn verschillende datingsites die een speciaal stel zoekt stel -gedeelte hebben. Op deze site zijn heel veel stellen die op een leuke manier andere stellen willen leren kennen.

Op de volgende websites zijn de ervaring met de stel zoekt stel dating het beste. Ben je nieuwsgierig geworden ga dan gerust een kijkje nemen! Inschrijven is volledig gratis!
• Ondeugend daten – Klik hier om naar ondeugenddaten.nl te gaan en je GRATIS in te schrijven!
• Fairflirt – Klik hier om naar Fairflirt te gaan en je GRATIS in te schrijven!

Mocht je bepaalde ervaringen hebben met stel zoekt stel datingsites kun je die naar ons toesturen! We streven ernaar om onze lezers het beste advies mee te geven en zijn constant bezig om onze website te verbeteren. Ook voor stel zoekt stel kunt u een email sturen naar Partners@stel-zoekt-man.nl.