#3 Xclub

Ervaringen met de website Xclub

Xclub is een leuke, casual datingsite. Als je de website Xclub in één woord zou moeten samenvatten dan is het ‘gebruikersvriendelijk’. Als je inlogt op de site zie je meteen wie er online zijn en er worden ook meteen een aantal goede matches getoond. Je kunt deze matches bekijken en als je wil kun je ze ook aanspreken. Je kunt ook zelf op zoek gaan naar iemand die aan je specifieke eisen voldoet. Zo kun je bijvoorbeeld als man of vrouw op zoek gaan naar een stel! Via de gemakkelijk te besturen navigatie heb je binnen enkele seconden toegang tot honderden profielen die aan jou eisen voldoen!

Als je eenmaal op de site bent gekomen kun je volledig gratis een profiel aanmaken. Als je eenmaal een profiel hebt aangemaakt kun je ook gratis de website  verkennen. Je kunt op zoek gaan naar profielen die je aanspreken.  Zorg ervoor dat je profiel opvalt tussen de anderen. Hoe je dit kunt doen kun je lezen op “hoe maak ik een sexy profiel?”.

Als je snel contact wil hebben met iemand kun je er voor kiezen om iemand een berichtje te sturen die op dat moment online is. Over het algemeen krijg je in zulke gevallen vrij snel een berichtje terug. De profielen zijn overzichtelijk opgezet. Er is in één oogopslag te zien hoe iemand eruit ziet en waar de persoon of personen naar op zoek zijn. Ook kun je aangeven of je MSN of skype hebt. Door een berichtje met je contactgegevens te sturen kun je snel en gemakkelijk in contact komen.

Wat ook een groot pluspunt is aan Xclub is de uitgebreide controle op fakers. De webmaster van de site controleert dagelijks op nep- profielen. Dat wil zeggen dat je op deze site geen tijd hoeft te verspillen aan iemand die eigenlijk een escort of een webcampreformer blijkt te zijn.

Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat de site je heel veel geld gaat kosten. Je kunt gratis een aantal berichten sturen, en anderen kunnen jou ook gewoon een bericht sturen. Mocht je snel met veel mensen in contact willen komen kun je zelf punten aanschaffen. Met deze punten kun je meer berichten sturen. Je zit echter nooit aan een abonnement vast dus je zult nooit meer betalen dan dat je verbruikt. Je kunt zelf de uitgaven dus makkelijk in de hand houden.

De pluspunten op een rijtje

  • Gratis inschrijven
  • Gratis profielen bekijken
  • Gratis aantal berichten te versturen
  • Controle op fakers
  • Grote database
  • Gebruiksvriendelijk
  • Veel verschillende gebruikers
  • Mogelijkheid om contact te zoeken met mensen die nu online zijn

Ben je geïnteresseerd geraakt in de site? Twijfel dan niet! Ga naar Xclub  en schrijf je snel in voor een GRATIS profiel! Deze site is volgens stel zoekt man een heel erg goede datingsite. De site scoort een 9 en is volgens stel zoekt man een uitstekende manier om snel een leuke en spannende online date te vinden!